Overval met nepwapen op autoverhuurbedrijf Kooiwalweg Barendrecht
via

 

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...

Aan de Kooiwalweg in Barendrecht is rond 07.30 uur een gewapende overal gepleegd op een autoverhuurbedrijf.

De dader sloeg de medewerker en ging er vervolgens met een tas en een portomonee vandoor op een fiets. De politie vond bij het onderzoek al snel de tas met daarin twee computers. Ook werd een nep vuurwapen aangetroffen op straat. Of de dader uiteindelijk gepakt is, is onbekend.

 

Overval met nepwapen op autoverhuurbedrijf Kooiwalweg Barendrecht
Schrijver:

 

 

Aan de Kooiwalweg in Barendrecht is rond 07.30 uur een gewapende overal gepleegd op een autoverhuurbedrijf.

De dader sloeg de medewerker en ging er vervolgens met een tas en een portomonee vandoor op een fiets. De politie vond bij het onderzoek al snel de tas met daarin twee computers. Ook werd een nep vuurwapen aangetroffen op straat. Of de dader uiteindelijk gepakt is, is onbekend.

 

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Gewonde na kop-staart aanrijding Molendijk Waarder

Waarder - Woensdagavond 19 februari rond 22.45 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Molendijk in Waarder. Twee personenauto’s zijn met elkaar in botsing gekomen, waarbij een bestuurder gewond raakte. Deze is door het ambulancepersoneel gecontroleerd en...