Politie onderzoekt melding schietpartij nabij Club Blu Prins Alexanderlaan Rotterdam

dinsdag 26 februari 2019 07:42

Rotterdam – Dinsdagmorgen 26 februari rond 6.30 uur heeft een de politie een melding gekregen van schietincident aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. De politie doet onderzoek ter hoogte van Club BLU. Hier was vannacht een sweet 16 feestje met 1200 bezoekers geweest. Het schietincident vond na afloop plaats.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Agenten zochten naar sporen van een schietpartij. De politie hield binnen een uur de verdachte aan. Deze was achtervolgd door beveiligers. De verdachte stak de snelweg over en was door een sloot gegaan. De kletsnatte man werd vervolgens aangehouden.

De omgeving van Club BLU kwam vaker in het nieuws. Eerder werd er een handgranaat aangetroffen, en er werd op de deur geschoten. Burgemeester Aboutaleb sloot de club zelfs voor enkele maanden. De eigenaar vertelde toen dat iemand zou afpersen.

Foto’s : Politie Basisteam Ijsselland

 

0 reacties

Politie onderzoekt melding schietpartij nabij Club Blu Prins Alexanderlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Dinsdagmorgen 26 februari rond 6.30 uur heeft een de politie een melding gekregen van schietincident aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam. De politie doet onderzoek ter hoogte van Club BLU. Hier was vannacht een sweet 16 feestje met 1200 bezoekers geweest. Het schietincident vond na afloop plaats.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Agenten zochten naar sporen van een schietpartij. De politie hield binnen een uur de verdachte aan. Deze was achtervolgd door beveiligers. De verdachte stak de snelweg over en was door een sloot gegaan. De kletsnatte man werd vervolgens aangehouden.

De omgeving van Club BLU kwam vaker in het nieuws. Eerder werd er een handgranaat aangetroffen, en er werd op de deur geschoten. Burgemeester Aboutaleb sloot de club zelfs voor enkele maanden. De eigenaar vertelde toen dat iemand zou afpersen.

Foto’s : Politie Basisteam Ijsselland

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!