Twee verdachten aangehouden na schietpartij Pascalweg Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Dinsdagavond rond half negen zijn er meerdere schoten afgevuurd op de Pascalweg in Rotterdam. De politie heeft twee mannen van 45 en 47 jaar uit Rotterdam aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij. De recherche onderzoekt de zaak en vraagt mensen die iets gezien hebben zich te melden.

Rond half negen kwamen er meerdere meldingen binnen van een schietpartij. Toen de politie ter plaatse kwam troffen zij op straat meerdere hulzen aan en was er onder meer een kogelinslag te zien in de ruit van een woning. Ter plaatse is de politie gestart met het sporenonderzoek en horen van getuigen. De politie heeft later die avond twee mannen aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij. Zij zitten nog vast en zullen later vandaag worden verhoord.

- Advertisement -

Getuigenoproep
De recherche onderzoekt de aanleiding en achtergronden van de schietpartij en vraagt mensen die iets gezien hebben of in het bezit zijn van camerabeelden zich te melden. Heeft u gisteravond iets opvallends gezien, was u rond het tijdstip van de schietpartij of kort erna in de buurt van de Pascalweg of beschikt u over camerabeelden? Bel dan met de politie via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan door te bellen met 0800-7000. Ook kunt u onderstaand tipformulier invullen.

- Advertisement -

Gerelateerd