dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Aanhouding na gevaarlijk openstaande gaskraan in woning Laakkade Den Haag

- advertentie -

Den Haag – De politie hield in de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 februari een 37-jarige man aan. Rond 21.40 uur kreeg de politie de melding dat er gevaar was van een gaskraan die open zou staan in een woning aan de Laakkade.

Uit voorzorg zijn direct tien omliggende woningen ontruimd. De 47 bewoners zijn opgevangen in een nabijgelegen café.

Nadat rond 01.00 uur de brandweer alle woningen had gecontroleerd en de situatie weer veilig was, konden de bewoners weer terug naar hun woning. Uit onderzoek bleek dat er geen gaskraan open stond. De aangehouden man is overgebracht naar de Opvang Verwarde Personen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -