Gewonde verdachte aangehouden na schietincident Wapenstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Woensdagmiddag, om ongeveer 16.30 uur, is in de Wapenstraat in Rotterdam door een aantal mannen op elkaar geschoten. Eén van hen raakte gewond en werd aangehouden.

Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet helemaal duidelijk, maar dat er op elkaar is geschoten is wel zeker. In de Wapenstraat zijn enkele hulzen gevonden. De politie zoekt getuigen.

- Advertisement -

Heel snel nadat de agenten aankwamen werd een 29-jarige Rotterdammer aangetroffen in de Maliestraat, een zijstraat van de Wapenstraat. Hij lag op de grond tussen geparkeerde auto’s en bleek gewond aan zijn been. De man is overgebracht naar een ziekenhuis waar hij later die dag werd aangehouden. Na onderzoek door agenten in de directe omgeving is in de Maliestraat een vuurwapen in een container aangetroffen. Hier wordt onderzoek naar verricht.

Een uitgebreid onderzoek in de omgeving werd ingesteld, de andere verdachten zijn niet gevonden. De politie zou graag in contact komen met getuigen. Heeft u iets van het schiet incident gezien of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek, neemt u dan contact op met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Beknelling na ongeval op A15 bij Rotterdam, vertraging voor verkeer richting Europoort

Rotterdam - Dinsdagochtend 23 april is de A15 deels afgesloten na een ongeval tussen een vrachtwagen en een...

Schade bij woning na explosie op Blekerslaan in Rotterdam, minderjarige verdachte aangehouden

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 22 april heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning...