Man draait gaskraan open in woning; tientallen omwonenden geëvacueerd

donderdag 28 februari 2019 01:44

Den Haag – Een man heeft vanavond de gaskraan in zijn woning aan de Laakkade opengedraaid. Uit voorzorg hebben de hulpdiensten de omliggende huizen ontruimd en een groot gebied afgezet.

De hulpdiensten hadden groots opgeschaald en hebben de geëvacueerde bewoners opgevangen. Het zou gaan om 41 bewoners uit zo’n tien woningen. Daarnaast heeft de politie zich de toegang tot verscheidene woningen verschaft om er zeker van te zijn dat iedereen weg was. Hierbij raakte een agent lichtgewond.


Rond half een ’s nachts heeft de politie de man uit de woning gehaald. Hij is afgevoerd naar het politiebureau. De bewoners van de omliggende woningen mochten hierna weer naar huis en de afzetting is opgeheven.

 

0 reacties

Man draait gaskraan open in woning; tientallen omwonenden geëvacueerd
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een man heeft vanavond de gaskraan in zijn woning aan de Laakkade opengedraaid. Uit voorzorg hebben de hulpdiensten de omliggende huizen ontruimd en een groot gebied afgezet.

De hulpdiensten hadden groots opgeschaald en hebben de geëvacueerde bewoners opgevangen. Het zou gaan om 41 bewoners uit zo’n tien woningen. Daarnaast heeft de politie zich de toegang tot verscheidene woningen verschaft om er zeker van te zijn dat iedereen weg was. Hierbij raakte een agent lichtgewond.


Rond half een ’s nachts heeft de politie de man uit de woning gehaald. Hij is afgevoerd naar het politiebureau. De bewoners van de omliggende woningen mochten hierna weer naar huis en de afzetting is opgeheven.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!