maandag, januari 18, 2021

Opnieuw brievenbussen opgeblazen in Voorburg

Voorburg – Donderdagochtend 28 februari hoorden bewoners van een portiekflat aan de Bruijnings Ingenhoeslaan een harde knal. Vervolgens bleek een aantal brievenbussen van de flat beschadigd te zijn. De recherche zoekt getuigen van deze vernieling.

Rond 01:50 uur ontving de politie een melding van de vernieling. De recherche kwam gelijk ter plaatse om sporen veilig te stellen. Omdat het niet de eerste keer is dat er in de afgelopen weken voorwerpen zijn beschadigd in Voorburg, neemt de politie deze vernieling hoog op. Het achterhalen van de daders van deze, en andere vernielingen is voor het politieteam Leidschendam-Voorburg van de hoogste prioriteit. Alle informatie is welkom!

Getuigen gezocht
Weet u meer over dit incident? Was u in de buurt vannacht en heeft u verdachte personen of voertuigen gezien? Of geldt dit voor de afgelopen dagen? Neem dan contact op met de politie. Dat kan per telefoon via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Related Articles

Fietser zwaargewond na aanrijding Laan van Avant-Garde Rotterdam

0
Rotterdam -  Een 15-jarige fietser is zondagavond zwaargewond geraakt na een aanrijding met een automobilist....

Brandweer op zoek naar mogelijke drenkeling Gaddijk Spijkenisse

0
Spijkenisse - De brandweer is zondagavond een geruime tijd op zoek geweest naar een mogelijke...

Overval op supermarkt Bredenoord Rotterdam

0
Rotterdam - Een man heeft zondagavond een supermarkt aan de Bredenoord in Rotterdam-IJsselmonde overvallen. De...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,201FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg