Rotterdammer aangehouden voor schietpartij Rechthuislaan Katendrecht

Date:

Deel bericht:

Rotterdam/ Limburg – Donderdag is een 24-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van betrokkenheid bij de schietpartij op de Rechthuislaan in Katendrecht.

Zondag 28 oktober 2018 kwam bij een schietpartij op de Rechthuislaan in Katendrecht de 32-jarige Dairon Alberto om het leven. De politie doet sindsdien onafgebroken onderzoek. Onlangs werd een beloning van 25.000,- uitgeloofd in deze zaak. Na de diverse oproepen in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht kwamen enkele tips binnen.

- Advertisement -

De Rotterdammer is donderdag aangehouden in Limburg nadat hij door het Rotterdamse onderzoeksteam als verdachte is gesignaleerd in de politiesystemen. Hij is vandaag voorgeleid en gaat in ieder geval voor 14 dagen in bewaring.

De aangehouden verdachte wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij. Wat zijn exacte rol was, wordt nog nader onderzocht. Het onderzoek gaat dus onverminderd verder. Tips en informatie blijven welkom. Ook anoniem melden (0800-7000), een vertrouwelijk gesprek via TCI of tippen via Whatsapp 06-10000012 kan. Ook kunt u onderstaand formulier invullen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Schade aan woningen na explosie Kruisdijk Portugaal

Poortugaal - Vrijdagavond 19 april rond 21.37 uur heeft er een explosie plaatsgevonden aan de Kruisdijk in Portugaal. Door...

Geparkeerde auto vliegt in brand Nieuwpoortweg Schiedam

Schiedam - Vrijdagavond 19 april omstreeks 18:00 is er brand uitgebroken in een voertuig aan de Nieuwpoortweg in...

Brand in kruipruimte van woning na het branden van onkruid Oberonhof Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - In de kruipruimte van een woning aan de Oberonhof in Hoogvliet is Vrijdagavond brand uitgebroken....

Mogelijke inbraak melding leidt tot één aanhouding, politie verricht nader onderzoek Van Adrichemweg Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 14:30 is er een melding binnengekomen op de meldkamer van een mogelijke...