Vader en zoon overvallen in woning Peitkreek Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Twee mannen zijn vannacht in hun woning aan de Peitkreek overvallen. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden.

Rond half vier vannacht schrok de 56-jarige bewoner wakker van een overvaller die met een mes naast zijn bed stond. De overvaller dwong hem mee te komen naar een andere kamer, waar op dat moment ook zijn 23-jarige zoon zat. De overvallers hebben vader en zoon vervolgens vastgebonden en daarna is de woning doorzocht.

- Advertisement -

Direct na de woningoverval is de politie in de buurt een onderzoek gestart. Dat heeft vooralsnog niet geleid tot de aanhouding van de overvallers. Het buurtonderzoek gaat vandaag verder. Daarbij wordt onder meer gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn in de buurt.

Getuigen gezocht
In het onderzoek naar de woningoverval betrekt de politie ook een beroving die in de nacht van zaterdag 23 op zondag 24 februari is gepleegd op station Lombardijen. De 56-jarige bewoner van de woning aan de Peitkreek is die nacht namelijk beroofd van zijn tas. De mogelijkheid bestaat dat er een verband is tussen deze twee zaken.

De politie vraagt mensen die afgelopen nacht iets gezien of gehoord hebben of beschikken over camerabeelden om contact op te nemen via 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.

Was u in de nacht van 23 op 24 maart in de buurt van station Lombardijen en is u iets opgevallen? Ook dan komt de politie graag met u in contact. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan met meld misdaad anoniem op 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Meerdere auto’s beschadigd na ongeval Strevelsweg Rotterdam

Rotterdam - Woensdagmiddag 24 april heeft een bestuurder een flinke ravage veroorzaakt met zijn voertuig. De bestuurder is door...

Uitslaande flatbrand aan Arrheniusweg in Rotterdam

Rotterdam - Woensdagochtend 24 april is een uitslaande brand uitgebroken in een flat aan de Arrheniusweg. Mede omdat...

Beknelling na ongeval op A15 bij Rotterdam, vertraging voor verkeer richting Europoort

Rotterdam - Dinsdagochtend 23 april is de A15 deels afgesloten na een ongeval tussen een vrachtwagen en een...

Schade bij woning na explosie op Blekerslaan in Rotterdam, minderjarige verdachte aangehouden

Rotterdam - In de nacht van zondag op maandag 22 april heeft een explosie plaatsgevonden bij een woning...