Automobilist overleden na te water raken auto Zuiderdijk Oosterleek

zaterdag 2 maart 2019 12:40

Oosterleek – Een 35-jarige automobilist uit Gemert is vrijdagavond overleden nadat hij met zijn auto te water was geraakt langs de Zuiderdijk.

Vrienden van de man alarmeerden de hulpdiensten toen hij niet verscheen op een afspraak. Zij reden de route die hij af zou leggen en troffen zijn auto tegen 23.00 uur in het water aan. De bestuurder werd door de brandweer uit het voertuig gehaald en werd door agenten gereanimeerd. Het slachtoffer overleed echter ter plaatse

 

0 reacties

Automobilist overleden na te water raken auto Zuiderdijk Oosterleek
Schrijver:

 

 

Oosterleek – Een 35-jarige automobilist uit Gemert is vrijdagavond overleden nadat hij met zijn auto te water was geraakt langs de Zuiderdijk.

Vrienden van de man alarmeerden de hulpdiensten toen hij niet verscheen op een afspraak. Zij reden de route die hij af zou leggen en troffen zijn auto tegen 23.00 uur in het water aan. De bestuurder werd door de brandweer uit het voertuig gehaald en werd door agenten gereanimeerd. Het slachtoffer overleed echter ter plaatse

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!