donderdag, maart 4, 2021

Lidl-supermarkt overvallen; dader voortvluchtig

Dordrecht – Supermarkt Lidl aan het Pearl Buck-erf in Dordrecht is zaterdagochtend rond half negen overvallen. Het personeel en klanten bleven ongedeerd. De politie is op zoek naar getuigen.

Op het moment van de overval was de supermarkt net een half uur open. Een man bedreigde het winkelpersoneel bij de kassa’s met een schroevendraaier en vermoedelijk ook met een vuurwapen. Met de schroevendraaier wrikte hij een aantal kassalades open en griste een paar honderd euro mee. Vervolgens vluchtte hij op de fiets in de richting van de naastgelegen woonwijk, richting het Boris Pasternak-erf en omliggende straten.

In de omgeving heeft de politie met meerdere eenheden uitgebreid gezocht. Hier kwam ook een politiehelikopter aan te pas en via Burgernet is de hulp van het publiek ingeroepen. Dit heeft nog niet geleid tot het vinden van de verdachte.  De recherche onderzoekt de zaak.

Signalement verdachte
Het zou gaan om een lichtgetinte man met een klein postuur en ongeveer 1.65 meter lang. Hij had een smal gezicht en droeg donkere kleding, mogelijk met capuchon.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M.) 0800-7000.

Related Articles

Jongen (17) aangehouden in Rotterdam Zevenkamp voor meerdere diefstallen

0
Rotterdam - De politie heeft dinsdagochtend met behulp van het Team Parate Eenheid een 17-jarige...

Politie houdt 16 jarige Rotterdam aan voor steekpartij Kruisplein Rotterdam

0
Rotterdam - Een 16-jarige Rotterdammer is donderdag aangehouden als verdachte van een steekpartij op het...

Hardleerse Rotterdammer raakt auto kwijt na rijden zonder rijbewijs

0
Nieuwveen - De politie heeft in een 21-jarige Rotterdammer staande gehouden in Nieuwveen nadat hij...

Laatste Nieuws

Partner Content Dagblad010

RSS Error: A feed could not be found at `https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/rotterdam.xml`; the status code is `403` and content-type is `text/html`

Stay Connected

9,342FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg