Lidl-supermarkt overvallen; dader voortvluchtig

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – Supermarkt Lidl aan het Pearl Buck-erf in Dordrecht is zaterdagochtend rond half negen overvallen. Het personeel en klanten bleven ongedeerd. De politie is op zoek naar getuigen.

Op het moment van de overval was de supermarkt net een half uur open. Een man bedreigde het winkelpersoneel bij de kassa’s met een schroevendraaier en vermoedelijk ook met een vuurwapen. Met de schroevendraaier wrikte hij een aantal kassalades open en griste een paar honderd euro mee. Vervolgens vluchtte hij op de fiets in de richting van de naastgelegen woonwijk, richting het Boris Pasternak-erf en omliggende straten.

- Advertisement -

In de omgeving heeft de politie met meerdere eenheden uitgebreid gezocht. Hier kwam ook een politiehelikopter aan te pas en via Burgernet is de hulp van het publiek ingeroepen. Dit heeft nog niet geleid tot het vinden van de verdachte.  De recherche onderzoekt de zaak.

Signalement verdachte
Het zou gaan om een lichtgetinte man met een klein postuur en ongeveer 1.65 meter lang. Hij had een smal gezicht en droeg donkere kleding, mogelijk met capuchon.

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M.) 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachten schietpartij Dordrecht nog altijd vast

Dordrecht - Op het Stationsplein in Dordrecht heeft op 9 april een schietpartij plaatsgevonden. Niemand raakte gewond. Agenten...

Zeven aanhoudingen na schietpartij Stationsplein Dordrecht

Dordrecht - De politie heeft dinsdagavond zeven verdachten aangehouden na een schietpartij in de omgeving van het Stationsplein...

Brandweer rukt uit voor brand in crematorium Essenhof Dordrecht

Dordrecht - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand op het dak van een crematorium op de...

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhoudingen verdachten drugs- en vuurwapenhandel in Dordrecht

Dordrecht - Dinsdagmiddag zijn op de Abraham Kuyperweg in Dordrecht twee jongens aangehouden op verdenking van vuurwapenhandel. Het...