dinsdag, november 30, 2021
8.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Moeder en kind aangereden door auto; inzittenden slaan op de vlucht

- advertentie -

Den Haag – De politie is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval op de kruising Vaillantlaan met het Hobbemaplein op zaterdag 2 maart. Hierbij raakten een moeder en haar 9-jarige kind gewond.

Omstreeks 21.45 uur reed een auto met meerdere inzittenden een kind en een vrouw aan. Beiden zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het jongetje raakte ernstig gewond. Een ander kind bleef ongedeerd.

De auto kwam na het ongeval tot stilstand tegen een lantaarnpaal. De inzittenden van de auto zijn na de aanrijding weggerend. Twee van hen werden aangehouden na een zoekactie. Een derde is nog altijd voortvluchtig.

Getuigenoproep politie
De politie heeft vernomen dat omstanders na de aanrijding hebben gefilmd met hun mobiele telefoon. Deze omstanders wordt verzocht deze beelden beschikbaar te stellen ten behoeve van het onderzoek. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie van bureau De Heemstraat via 0900 – 8844. Beeldmateriaal kan hier rechtstreeks worden geüpload.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -