Voorburgse wijk wederom opgeschrikt door explosie

zondag 3 maart 2019 13:34

Voorburg – Afgelopen nacht werd Voorburg wederom opgeschrikt door een harde knal, welke tot op kilometers afstand was te horen.

De ontploffing was vermoedelijk in of rondom de Van Heurnestraat. De politie heeft met meerdere eenheden in de buurt gesurveilleerd en heeft van enkele personen de gegevens genoteerd. Ook werd gezocht naar eventuele ontstane schade, maar dit werd niet aangetroffen. Het is niet bekend of er op een later moment nog schade is gemeld.

Auto in beslag genomen in onderzoek
Vanwege de recente branden en explosies is er een speciaal politieteam opgericht om sneller en gerichter te kunnen optreden. In het onderzoek naar de incidenten werd gisteren nog een auto in beslag genomen in de Van Everdingenstraat.

 

0 reacties

Voorburgse wijk wederom opgeschrikt door explosie
Schrijver:

 

 

Voorburg – Afgelopen nacht werd Voorburg wederom opgeschrikt door een harde knal, welke tot op kilometers afstand was te horen.

De ontploffing was vermoedelijk in of rondom de Van Heurnestraat. De politie heeft met meerdere eenheden in de buurt gesurveilleerd en heeft van enkele personen de gegevens genoteerd. Ook werd gezocht naar eventuele ontstane schade, maar dit werd niet aangetroffen. Het is niet bekend of er op een later moment nog schade is gemeld.

Auto in beslag genomen in onderzoek
Vanwege de recente branden en explosies is er een speciaal politieteam opgericht om sneller en gerichter te kunnen optreden. In het onderzoek naar de incidenten werd gisteren nog een auto in beslag genomen in de Van Everdingenstraat.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!