Zware crash na achtervolging Spijkenisse – Hoogvliet

zondag 3 maart 2019 08:30

Hoogvliet – Een dronken bestuurder heeft vanmorgen na een achtervolging een zware crash meegemaakt toen hij de macht over het stuur verloor op de Cloese in Hoogvliet. De automobilist negeerde in Spijkenisse een stopteken en ging we op hoge snelheid vandoor.

De auto reed met hoge snelheid over de Spijkenisserbrug richting de Groene Kruisweg in Hoogvliet. Net over de kruising van de Aveling ging het ter hoogte van de Cloese mis en raakte hij de macht over het stuur kwijt. Hij botste op een boon en nam ook een hekwerk en een lantaarnpaal mee. De brokstukken vlogen in het rond en een andere auto liep schade op door het puin.

Wonderbaarlijk genoeg stapte de bestuurder zelf uit en was niet gewond. Hij werd direct aangehouden als verdachte voor het rijden onder invloed van alcohol.

Foto : Politie Hoogvliet

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zware crash na achtervolging Spijkenisse – Hoogvliet
Schrijver:

 

 

Hoogvliet – Een dronken bestuurder heeft vanmorgen na een achtervolging een zware crash meegemaakt toen hij de macht over het stuur verloor op de Cloese in Hoogvliet. De automobilist negeerde in Spijkenisse een stopteken en ging we op hoge snelheid vandoor.

De auto reed met hoge snelheid over de Spijkenisserbrug richting de Groene Kruisweg in Hoogvliet. Net over de kruising van de Aveling ging het ter hoogte van de Cloese mis en raakte hij de macht over het stuur kwijt. Hij botste op een boon en nam ook een hekwerk en een lantaarnpaal mee. De brokstukken vlogen in het rond en een andere auto liep schade op door het puin.

Wonderbaarlijk genoeg stapte de bestuurder zelf uit en was niet gewond. Hij werd direct aangehouden als verdachte voor het rijden onder invloed van alcohol.

Foto : Politie Hoogvliet

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!