dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Zware crash na achtervolging Spijkenisse – Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Een dronken bestuurder heeft vanmorgen na een achtervolging een zware crash meegemaakt toen hij de macht over het stuur verloor op de Cloese in Hoogvliet. De automobilist negeerde in Spijkenisse een stopteken en ging we op hoge snelheid vandoor.

De auto reed met hoge snelheid over de Spijkenisserbrug richting de Groene Kruisweg in Hoogvliet. Net over de kruising van de Aveling ging het ter hoogte van de Cloese mis en raakte hij de macht over het stuur kwijt. Hij botste op een boon en nam ook een hekwerk en een lantaarnpaal mee. De brokstukken vlogen in het rond en een andere auto liep schade op door het puin.

Wonderbaarlijk genoeg stapte de bestuurder zelf uit en was niet gewond. Hij werd direct aangehouden als verdachte voor het rijden onder invloed van alcohol.

Foto : Politie Hoogvliet

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -