dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Man beroofd van auto; politie zoekt getuigen

- advertentie -

Den Haag – Drie nog onbekende mannen beroofden maandagavond rond 21.15 uur een 29-jarige man uit Den Haag van zijn auto. Hij reed over de Dr. Lelykade vanaf de Kranenburglaan in de richting van de Schokkerweg. Ter hoogte van een restaurant zette hij zijn goudkleurige auto even aan de kant in verband met een telefoontje. Op dat moment wordt hij overvallen door drie mannen.

De aangever wist na een korte worsteling uit de auto te komen en rende weg. Hij meldde zich later hevig ontdaan bij het politiebureau. Een van de verdachten betrof een blanke kale man rond de 50 jaar. Een tweede blanke verdachte droeg een capuchon over zijn hoofd. De daders vluchtten weg in de auto van het slachtoffer.

De politie zoekt getuigen van deze laffe overval. Hebt u iets gezien of heeft u andere informatie die de politie helpt bij het onderzoek? Bel met 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -