dinsdag, november 30, 2021
9.9 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Man bevrijd door politie na Onenightstand in Leiden

- advertentie -

Een man in Leiden zal zich zijn laatste onenightstand nog lang heugen. Hij moest de volgende ochtend worden bevrijd door de politie nadat hij zich had per ongeluk had opgesloten in een gang waarvan de deuren op slot zaten.

De man ging volgens de politie na een gezellig bieravond in een café mee met een gezellige dame naar huis. De volgende ochtend wilde hij vertrekken en trok nietsvermoedend de deur achter zich dicht zonder te realiseren dat hij daarna in een tussengang terecht kwam.

Hij belde de politie zonder spoed welke hem heeft bevrijd. Of hij de vrouw daarna nog heeft gesproken is niet bekend.

Foto : Pixabay

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -