Man bevrijd door politie na Onenightstand in Leiden

donderdag 7 maart 2019 23:48

Een man in Leiden zal zich zijn laatste onenightstand nog lang heugen. Hij moest de volgende ochtend worden bevrijd door de politie nadat hij zich had per ongeluk had opgesloten in een gang waarvan de deuren op slot zaten.

De man ging volgens de politie na een gezellig bieravond in een café mee met een gezellige dame naar huis. De volgende ochtend wilde hij vertrekken en trok nietsvermoedend de deur achter zich dicht zonder te realiseren dat hij daarna in een tussengang terecht kwam.

Hij belde de politie zonder spoed welke hem heeft bevrijd. Of hij de vrouw daarna nog heeft gesproken is niet bekend.

Foto : Pixabay

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man bevrijd door politie na Onenightstand in Leiden
Schrijver:

 

 

Een man in Leiden zal zich zijn laatste onenightstand nog lang heugen. Hij moest de volgende ochtend worden bevrijd door de politie nadat hij zich had per ongeluk had opgesloten in een gang waarvan de deuren op slot zaten.

De man ging volgens de politie na een gezellig bieravond in een café mee met een gezellige dame naar huis. De volgende ochtend wilde hij vertrekken en trok nietsvermoedend de deur achter zich dicht zonder te realiseren dat hij daarna in een tussengang terecht kwam.

Hij belde de politie zonder spoed welke hem heeft bevrijd. Of hij de vrouw daarna nog heeft gesproken is niet bekend.

Foto : Pixabay

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!