Nog altijd pyromaan actief in Voorburg; Twee voertuigen doelwit van brandstichting

donderdag 7 maart 2019 02:54

Voorburg – Na de drie aanhoudingen van afgelopen week leek er een einde te zijn aan de vele autobranden en ontploffingen in de gemeente. Helaas waren afgelopen nacht weer twee voertuigen doelwit van een pyromaan. Het is niet bekend of het om dezelfde dader(s) gaat van de eerdere incidenten van afgelopen tijd.

Omstreeks half tien werd een voertuigbrand gemeld aan de Jacobus van Looystraat in Voorburg. Gelukkig gebeurde dit op tijd, waardoor de politie en brandweer de auto konden redden. Het leek erop dat er iets op een voorband is gelegd en aangestoken. Door het snelle optreden is er slechts lichte schade ontstaan.

Door de recente gebeurtenissen in de buurt heeft de politie wel een groot onderzoek gestart. Sporen werden veiliggesteld en gedocumenteerd. Ook heeft een politiehond in de straat en aangrenzende tuinen gezocht. Het dier sloeg enkele keren op iets aan, maar het is niet bekend of er nieuwe sporen zijn gevonden die te maken hebben gehad met de poging tot brandstichting.

Enkele uren later, omstreeks half twee, moest de brandweer opnieuw uitrukken. Ditmaal voor een brandende aanhanger die geparkeerd stond aan de Parkweg, eveneens in Voorburg. De aanhanger lag vol met afvalzakken gevuld met tuinafval. De brandweer heeft de zakken uit elkaar gehaald en de brandende resten geblust. De aanhanger lijkt te zijn gespaard van noemenswaardige schade.

 

0 reacties

Nog altijd pyromaan actief in Voorburg; Twee voertuigen doelwit van brandstichting
Schrijver:

 

 

Voorburg – Na de drie aanhoudingen van afgelopen week leek er een einde te zijn aan de vele autobranden en ontploffingen in de gemeente. Helaas waren afgelopen nacht weer twee voertuigen doelwit van een pyromaan. Het is niet bekend of het om dezelfde dader(s) gaat van de eerdere incidenten van afgelopen tijd.

Omstreeks half tien werd een voertuigbrand gemeld aan de Jacobus van Looystraat in Voorburg. Gelukkig gebeurde dit op tijd, waardoor de politie en brandweer de auto konden redden. Het leek erop dat er iets op een voorband is gelegd en aangestoken. Door het snelle optreden is er slechts lichte schade ontstaan.

Door de recente gebeurtenissen in de buurt heeft de politie wel een groot onderzoek gestart. Sporen werden veiliggesteld en gedocumenteerd. Ook heeft een politiehond in de straat en aangrenzende tuinen gezocht. Het dier sloeg enkele keren op iets aan, maar het is niet bekend of er nieuwe sporen zijn gevonden die te maken hebben gehad met de poging tot brandstichting.

Enkele uren later, omstreeks half twee, moest de brandweer opnieuw uitrukken. Ditmaal voor een brandende aanhanger die geparkeerd stond aan de Parkweg, eveneens in Voorburg. De aanhanger lag vol met afvalzakken gevuld met tuinafval. De brandweer heeft de zakken uit elkaar gehaald en de brandende resten geblust. De aanhanger lijkt te zijn gespaard van noemenswaardige schade.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!