45-jarige vrouw overleden bij opkomend tij strand Renesse

Date:

Deel bericht:

Renesse – Donderdagmiddag hebben de hulpdiensten bij het strand van Renesse vier mensen en drie honden uit het water van de Noordzee gehaald. Een vrouw is overleden.

Bij opkomend tij kwam het gezelschap in de problemen. In eerste instantie werden een vrouw, een jongen en een meisje naar de kant gebracht. Toen vervolgens sprake was van een vierde persoon, werd door een helikopter van de Kustwacht en een boot van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij verder gezocht. Een vrouw werd hierop gevonden en naar het strand gebracht.

- Advertisement -

Ziekenhuizen
Het viertal werd met twee ambulances en twee traumahelikopters naar ziekenhuizen gebracht. Een slachtoffers, een vrouw (45) uit het Belgische Vilvoorde overleefde het incident niet en kwam dezelfde middag nog te overlijden. De andere slachtoffers zijn een vrouw (23) uit Renesse, een jongen (17) en een meisje (8). De jongen en het meisje zijn eveneens uit het Belgische Vilvoorde en zijn met de vrouw afkomstig uit een gezin.

Honden
Verder werden er drie honden uit het water gehaald. Een hond overleed ter plaatse. De andere twee honden zijn in een dierenasiel ondergebracht.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...

Forse vertraging door ongeval op A15 bij Pernis

Rotterdam - Door een ongeval met twee voertuigen op de A15 ter hoogte van Pernis ontstond vanmorgen een...

Voorbijgangers vinden overleden persoon Bosdreef Rotterdam

Rotterdam - Voorbijgangers hebben op de Bosdreef in Rotterdam een overleden persoon aangetroffen. De omgeving is afgezet en...