Hulpdiensten wurmen zich door verkeerschaos in Nesselande voor reanimatie

vrijdag 8 maart 2019 20:20

Rotterdam – De hulpdiensten hebben zich vrijdagmiddag door de verkeerschaos in Nesselande moeten wurmen voor een reanimatie. Meerdere brandweer, politie en ambulancevoertuigen gingen met spoed ter plaatse maar kwamen in een verkeerspuinhoop op onder andere de Laan van Avant-Garde terecht. Een aantal van heden zagen zich genoodzaakt over het fietspad te rijden.

Op de Laan van Avant-garde en de Laan van Magisch Realisme ontstaat tijdens de spits de afsluiting van de Hoofdweg een flinke file. De reistijd van normaal 5 minuten loopt op tot 45 minuten. Deze files worden voornamelijk veroorzaakt door de verkeerslichten op de Zevenkampsering en de Schollevaartsedreef. Bewoners klagen omdat er door de gemeente niet naar hen wordt geluisterd. Wethouder Judith Bokhove twitterde dat het wel meeviel. Zij toonde daarbij een schermafdruk van Google Maps waarop duidelijk is te zien dat de hoofdader van Nesselande volledig vaststaat.

Het is te hopen dat de gemeente Rotterdam voor volgende week met oplossingen komt.

Hulpverleners vertraagd door file die er volgens de wethouder niet is.Waar iedereen bang voor was gebeurde vandaag….

Gepostet von Nieuws Nesselande am Freitag, 8. März 2019

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Hulpdiensten wurmen zich door verkeerschaos in Nesselande voor reanimatie
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De hulpdiensten hebben zich vrijdagmiddag door de verkeerschaos in Nesselande moeten wurmen voor een reanimatie. Meerdere brandweer, politie en ambulancevoertuigen gingen met spoed ter plaatse maar kwamen in een verkeerspuinhoop op onder andere de Laan van Avant-Garde terecht. Een aantal van heden zagen zich genoodzaakt over het fietspad te rijden.

Op de Laan van Avant-garde en de Laan van Magisch Realisme ontstaat tijdens de spits de afsluiting van de Hoofdweg een flinke file. De reistijd van normaal 5 minuten loopt op tot 45 minuten. Deze files worden voornamelijk veroorzaakt door de verkeerslichten op de Zevenkampsering en de Schollevaartsedreef. Bewoners klagen omdat er door de gemeente niet naar hen wordt geluisterd. Wethouder Judith Bokhove twitterde dat het wel meeviel. Zij toonde daarbij een schermafdruk van Google Maps waarop duidelijk is te zien dat de hoofdader van Nesselande volledig vaststaat.

Het is te hopen dat de gemeente Rotterdam voor volgende week met oplossingen komt.

Hulpverleners vertraagd door file die er volgens de wethouder niet is.Waar iedereen bang voor was gebeurde vandaag….

Gepostet von Nieuws Nesselande am Freitag, 8. März 2019

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!