Pakketbezorger onderschept drugs Spaanse Polder Rotterdam

vrijdag 8 maart 2019 17:18

Een pakketbezorger heeft vanochtend een partij drugs onderschept bij een bedrijf in de Spaanse Polder in Rotterdam.

De bezorger vertrouwde het niet toen hij de dozen wilde afleveren en waarschuwde de politie. De politie vond daarop zakjes poeder en brokjes poeder, vermoedelijk bestaand uit verdovende middelen. Van wie de drugs afkomstig is, is niet bekend. De politie doet onderzoek.

 

0 reacties

Pakketbezorger onderschept drugs Spaanse Polder Rotterdam
Schrijver:

 

 

Een pakketbezorger heeft vanochtend een partij drugs onderschept bij een bedrijf in de Spaanse Polder in Rotterdam.

De bezorger vertrouwde het niet toen hij de dozen wilde afleveren en waarschuwde de politie. De politie vond daarop zakjes poeder en brokjes poeder, vermoedelijk bestaand uit verdovende middelen. Van wie de drugs afkomstig is, is niet bekend. De politie doet onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!