dinsdag, januari 26, 2021

Politie zoekt overvaller Zeeman Van Eesterenplein Dordrecht

Dordrecht – Opeens stond de overvaller bij het kassablok en trok de lade eruit. Donderdagavond overviel een man, klein van stuk, de Zeeman in winkelcentrum De Bieshof. Niemand raakte gewond. De politie zoekt getuigen.

Het was iets na 20.00 uur. Twee medewerkers waren achterin de winkel bezig. Een man kwam de winkel binnen en liep meteen naar het kassablok en trok de lade eruit. Met de hele lade onder zijn arm verliet hij de winkel weer. Meteen is de politie gebeld, die zette een grote zoektocht op touw zette naar de dader. Ook de heli vloog mee en een speurhond werd ingezet. Helaas zonder resultaat. Wel zijn er sporen en camerabeelden veilig gesteld. De politie roept getuigen op zich te melden.

Heeft u informatie?
De dader is tussen de 20 en 30 jaar oud, droeg iets voor zijn gezicht en is licht getint. Hij was vrij klein, rond de 1.60 meter. Hij droeg een spijkerjack en had fel blauwe schoenen aan. Heeft u iets gezien vanavond, misschien voor de overval of toen de dader op de vlucht sloeg? Bel dan 0900 8844 of vul onderstaand tipformulier in.

Related Articles

Vrachtwagenchauffeur dodelijk ongeluk A16 Rotterdam vrijgesproken

0
Rotterdam - De vrachtwagenchauffeur die op 13 november 2017 betrokken was bij een dodelijk ongeval...

Brand in telefoonmusem Vlaggemanstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In het pand van het telefoonmuseum aan de Vlaggemanstraat in Rotterdam is dinsdagmorgen...

Wederom onrustig in Schilderswijk Den Haag

0
Den Haag - Ook in de Schilderswijk in Den Haag was het maandagavond weer onrustig....

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg