Zoektocht naar herkomst rook en stankoverlast in appartementencomplex

zaterdag 9 maart 2019 14:16

Voorburg – In een Appartementencomplex aan de Reuvenslaan was er rookontwikkeling en sterke stankoverlast merkbaar. Doordat de herkomst niet meteen te achterhalen was, schaalde de brandweer op naar het sein Middelbrand.

Na een lange zoektocht bleek de oorzaak te liggen bij een aanzuiging van een ventilatiekanaal van de technische ruimte. Door vermoedelijk een nog brandende sigaret waren onderdelen van het ventilatiekanaal gaan smeulen, wat voor de rookontwikkeling en stank zorgde.

Het appartementencomplex hoefde niet te worden ontruimd en er zijn geen gewonden gevallen.

 

0 reacties

Zoektocht naar herkomst rook en stankoverlast in appartementencomplex
Schrijver:

 

 

Voorburg – In een Appartementencomplex aan de Reuvenslaan was er rookontwikkeling en sterke stankoverlast merkbaar. Doordat de herkomst niet meteen te achterhalen was, schaalde de brandweer op naar het sein Middelbrand.

Na een lange zoektocht bleek de oorzaak te liggen bij een aanzuiging van een ventilatiekanaal van de technische ruimte. Door vermoedelijk een nog brandende sigaret waren onderdelen van het ventilatiekanaal gaan smeulen, wat voor de rookontwikkeling en stank zorgde.

Het appartementencomplex hoefde niet te worden ontruimd en er zijn geen gewonden gevallen.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!