Getuigen gezocht van straatroof

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een 17-jarige jongen werd maandagmiddag 11 maart slachtoffer van een straatroof door een groep jongeren op de kruising van het Monnickendamplein en de Escamplaan. Het slachtoffer raakte hierbij gewond. De politie onderzoekt het incident.

Rond 14.00 uur kreeg de politie de melding van een straatroof op de kruising van het Monnickendamplein en de Escamplaan. Het 17-jarige slachtoffer wandelde over straat, toen zes à zeven jongeren hem opeens belaagden en hem beroofden van zijn telefoon. De jongen liep hierbij enkele rake klappen op.  De groep jongeren fietste vervolgens weg in de richting van de Driebergenstraat. Het slachtoffer deed aangifte.

- Advertisement -

Signalement verdachten
De jongens zijn tussen de 1.65 cm en 1.70 cm lang en rond de 15 à 16 jaar oud. Ze hebben een licht getint uiterlijk en droegen allen zwarte kleding en hadden een zwarte schooltas bij zich. Een aantal van de jongens had baardgroei. Twee van de jongens hadden bruin haar, één stijl donkerkleurig haar en één had donkerkleurig kullend haar. De jongens reden op zogenaamde Oma-fietsen. Een van de jongens zat bij een jongen achterop de fiets.

Getuigen gezocht
Heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden uit de omgeving van de Escamplaan en/of het Monnickendamplein? Bel dan met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd