Politie op zoek naar twee jongens na overval winkel

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Onder bedreiging van een stok eisen twee jongens donderdagochtend geld en sigaretten in een winkel aan de Gruttostraat. Als ze hun buit in hun tassen gestopt hebben, verlaten ze rennend de winkel. Een klant rent ze nog achterna, maar helaas tevergeefs.

Gehuld in zwarte kleding met capuchons over hun hoofden stappen ze rond 9.00 uur ’s morgens de ‘gemakswinkel’ binnen. Achter de balie staat een medewerkster. Ze bedreigen haar met een stok en vullen hun tassen met geld en sigaretten. Als zij de winkel uit rennen, zet een klant de achtervolging in. Hij weet de daders een stuk te volgen, maar uiteindelijk verliest hij ze uit het oog. Dankzij de klant is een stuk van de vluchtroute bekend. De route en winkel worden grondig onderzocht op sporen.

- Advertisement -

Getuigenoproep
Vanaf de Gruttostraat zijn de jongens al rennend via de Lepelaarssingel naar de De Buijserlaan gegaan. Vanaf daar zijn ze waarschijnlijk door de omgeving Ebenhaëzerstraat, 1e en 2e Carnissestraat gegaan.

De politie komt graag in contact met mensen die in deze omgeving de twee jongens hebben gezien. Zij worden omschreven als vermoedelijk 17 à 18 jaar oud, geheel in het zwart gekleed, met capuchons, licht getint en met een zwarte tas.

Heeft u een camerasysteem in één van deze straten en zijn deze twee jongens hier op te zien, dan zouden wij deze beelden graag ontvangen voor het onderzoek. U kunt bellen met 0900-8844. Wilt u anoniem informatie doorgeven, bel dan M. via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vrouw (58) raakt gewond achterin politiebus tijdens transport naar politiebureau

Rotterdam - Een 58-jarige vrouw is woensdagavond gewond geraakt nadat zij na haar aanhouding met een politiebus naar...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Politie houdt 18e verdachte aan voor reeks explosies in Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Den Haag

Rotterdam - Woensdagochtend werd een 19-jarige man uit Wassenaar van zijn bed gelicht omdat hij wordt verdacht van...

Overvallers slaan op de vlucht na mislukte overval Oudendijk Rotterdam

Rotterdam Dinsdag aan het eind van de middag heeft er een overval plaatsgevonden. De overval werd gepleegd door twee...