Headlines Rotterdam Centrum

Automobilist botst op boom na achtervolging Claes de Vrieselaan Rotterdam


Rotterdam – Een automobilist welke bij een verkeerscontrole op de vlucht sloeg is niet veel later tegen een boom tot stilstand gekomen. De automobilist kreeg een stopteken voor een algemene verkeerscontrole, deze werd genegeerd waarop de bestuurder er op hoge snelheid vandoor ging. Op de Claes de Vrieselaan raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en botste op een boom.

De bestuurder van de auto en de passagier zijn beiden gewond naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling worden ze aangehouden en wordt hun identiteit vastgesteld. De reden van de vluchtpoging is nog niet bekend. De auto is in beslag genomen.

 

Reportage Handhaving

bikers-2
Heeft u dit bericht al gelezen? Bent u op de hoogte wat Handhavers voor werk doen? Nee? Dan raden wij u aan om deze reportage zeker te bekijken. Krijg een goed en duidelijk inzicht waar de Handhavers voor zijn!

Klik hier voor de reportage

Twitter

Archief