Automobilist botst op boom na achtervolging Claes de Vrieselaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een automobilist welke bij een verkeerscontrole op de vlucht sloeg is niet veel later tegen een boom tot stilstand gekomen. De automobilist kreeg een stopteken voor een algemene verkeerscontrole, deze werd genegeerd waarop de bestuurder er op hoge snelheid vandoor ging. Op de Claes de Vrieselaan raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en botste op een boom.

De bestuurder van de auto en de passagier zijn beiden gewond naar het ziekenhuis gebracht. Na behandeling worden ze aangehouden en wordt hun identiteit vastgesteld. De reden van de vluchtpoging is nog niet bekend. De auto is in beslag genomen.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd