maandag, januari 25, 2021

Overvaller maakt geen indruk; twee overvallen op juweliers mislukt

Schiedam – Een man dacht na een mislukte overval op een juwelier aan de Broersvest korte tijd later alsnog zijn slag te slaan bij een juwelier op de Hoogstraat in Schiedam. Hij had echter niet gerekend dat hij achterna gezeten zou worden door getuigen.

Iets voor 17:00 uur stapt een man een juwelier op de Broersvest binnen. Hij dreigde met iets wat op een wapen leek en eiste sieraden. De juwelier was echter niet onder de indruk en maakte een hoop herrie totdat de overvaller het – zonder buit – op een rennen zette.

Korte tijd later stapt dezelfde man een juwelier op de Hoogstraat binnen. Dit keer wacht de dader niet af en grijpt meteen naar wat sieraden en gaat hij ervandoor. Waar de man echter niet op had gerekend, is op een aantal getuigen die achter hem aan gingen. Tegelijkertijd werd de politie gealarmeerd. Omstanders wisten de man te stoppen waarna toegesnelde agenten de man in de boeien kon slaan. De 41-jarige Schiedammer zit momenteel vast en wordt verhoord.

Related Articles

Vrouw (59) overleden in woning Vrankenstraat Dordrecht

0
Dordrecht - De politie een groot onderzoek gestart na de vondst van een overleden 59-jarige...

Veel rook bij brand in kelderboxen Fioringras Spijkenisse

0
Spijkenisse - Bij een brand in een kelderbox aan de Fioringras in Spijkenisse is zondagmiddag...

Felle brand in woning Krekelstraat Rotterdam

0
Rotterdam - In een woning aan de Krekelstraat even op de zolder etage zondag middag...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg