Meisje (8) doodgestoken door vader in Maasstad ziekenhuis Rotterdam

zaterdag 16 maart 2019 01:05

Rotterdam – Een 41-jarige man uit Hoogvliet wordt ervan verdacht zijn 8-jarige dochter te hebben doodgestoken in het Maasstad ziekenhuis. De man was eerder die avond rond 20.00 uur al in het ziekenhuis geweest, maar ging ook weer weg.

Toen de man wegging, maakte een crisisteam een melding bij de politie over het meisje aldaar zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje.

Agenten startte direct een uitgebreid onderzoek naar de man. De man meldde zichzelf rond 21.30 uur bij het ziekenhuis. Hij vertelde waar zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaar gewonden meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mocht helaas niet meer baten.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij de woning van verdachte. De verdachte zit vast en wordt verhoord.

Foto : IJsselmondenieuws.nl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje (8) doodgestoken door vader in Maasstad ziekenhuis Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een 41-jarige man uit Hoogvliet wordt ervan verdacht zijn 8-jarige dochter te hebben doodgestoken in het Maasstad ziekenhuis. De man was eerder die avond rond 20.00 uur al in het ziekenhuis geweest, maar ging ook weer weg.

Toen de man wegging, maakte een crisisteam een melding bij de politie over het meisje aldaar zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje.

Agenten startte direct een uitgebreid onderzoek naar de man. De man meldde zichzelf rond 21.30 uur bij het ziekenhuis. Hij vertelde waar zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaar gewonden meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mocht helaas niet meer baten.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij de woning van verdachte. De verdachte zit vast en wordt verhoord.

Foto : IJsselmondenieuws.nl

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!