Politie verricht 28 aanhoudingen bij alcoholcontrole Erasmusbrug Rotterdam

zaterdag 16 maart 2019 09:36

Agenten hebben afgelopen nacht een groot aantal verkeersaso’s van de weg geplukt tijdens een alcoholcontrole aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam. Er werden zeker 28 mensen aangehouden.

De agenten pakten van 5 bestuurders het rijbewijs af, omdat zij ver boven de limiet zaten. Ook pakten ze een bestuurder met een ongeldig verklaard rijbewijs, twee zonder rijbewijs en twee personen werden aangehouden voor belediging en belemmering van een ambtenaar in functie.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie verricht 28 aanhoudingen bij alcoholcontrole Erasmusbrug Rotterdam
Schrijver:

 

 

Agenten hebben afgelopen nacht een groot aantal verkeersaso’s van de weg geplukt tijdens een alcoholcontrole aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam. Er werden zeker 28 mensen aangehouden.

De agenten pakten van 5 bestuurders het rijbewijs af, omdat zij ver boven de limiet zaten. Ook pakten ze een bestuurder met een ongeldig verklaard rijbewijs, twee zonder rijbewijs en twee personen werden aangehouden voor belediging en belemmering van een ambtenaar in functie.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!