Man vast in McDonald’s Alexandrium na dutje Rotterdam

zondag 17 maart 2019 10:59

Rotterdam – De politie kreeg zondagmorgen omstreeks 05.00 uur de melding dat er mogelijk inbraak gaande zou zijn in de McDonald’s van het Alexandrium in Rotterdam. Daar aangekomen troffen ze bij het hek van winkelcentrum een jongeman aan. Hij bleek in slaap te zijn gevallen en was mogelijk niet gezien toen het restaurant werd gesloten. De deur van het restaurant was echter niet op slot waardoor hij wel naar buiten kon. Verder dan het hek kwam hij niet, en terug naar binnen kon ook niet meer.

Agenten konden niet bij de man komen en gaven hem een thermodeken. In afwachting van de beveiliging kon de man zich op deze manier warm houden. Een beveiliger heeft het hek geopend waarna de man zijn weg naar huis kon vervolgen.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man vast in McDonald’s Alexandrium na dutje Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie kreeg zondagmorgen omstreeks 05.00 uur de melding dat er mogelijk inbraak gaande zou zijn in de McDonald’s van het Alexandrium in Rotterdam. Daar aangekomen troffen ze bij het hek van winkelcentrum een jongeman aan. Hij bleek in slaap te zijn gevallen en was mogelijk niet gezien toen het restaurant werd gesloten. De deur van het restaurant was echter niet op slot waardoor hij wel naar buiten kon. Verder dan het hek kwam hij niet, en terug naar binnen kon ook niet meer.

Agenten konden niet bij de man komen en gaven hem een thermodeken. In afwachting van de beveiliging kon de man zich op deze manier warm houden. Een beveiliger heeft het hek geopend waarna de man zijn weg naar huis kon vervolgen.

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!