Politie arresteert terreurverdachte Gökmen Tanis in Utrecht

Date:

Deel bericht:

De politie heeft zojuist bevestigd dat zij de 37-jarige terreurverdachte Gökmen Tanis hebben gearresteerd. Dit maakte zij bekend in de laatste persconferentie. De 37-jarige man die geboren is in Turkije zit vast en wordt op dit moment gehoord. Eerder op de dag werd er bij een doorzoeking in een woning al een persoon aangehouden.

De man schoot in een tram in Utrecht acht mensen neer. Drie van hen overleden en vijf van hen liggen nog zwaargewond in het ziekenhuis. Hun toestand is op dit moment niet bekend. Gökmen Tanis was na de schietpartij in de tram gevlucht en de politie startte vervolgens een klopjacht. Rond 18.30 uur kwam de bevestiging dat een zwaar bewapend arrestatieteam hem hadden aangehouden.break

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd