maandag, december 6, 2021
2.5 C
Rotterdam
maandag 6 december 2021

Twee aanhoudingen na steekincident in woning; politie zoekt getuigen

- advertentie -

Den Haag -De politie heeft dinsdagochtend 19 maart twee mannen aangehouden na een steekincident in een woning aan de Lamgroen. Beide mannen raakten eveneens gewond bij dit incident.

Dinsdagochtend kwam rond 07:15 uur de melding binnen dat in een woning aan de Lamgroen in Den Haag geluiden werden gehoord. Bij aankomst werd in een nabijgelegen woning een gewonde 47-jarige man uit Dordrecht aangetroffen. Deze man gaf aan gevochten te hebben met een andere man en hem vermoedelijk met een mes te hebben verwond. Na een zoektocht werd later op het Lamgroen een 54-jarige Hagenaar gewond aangetroffen en aangehouden.

Getuigenoproep
Beide slachtoffers/verdachten worden verhoord om na te gaan wat zich precies heeft afgespeeld. Daarnaast is de politie ook op zoek naar getuigen die iets hebben gehoord en/of gezien rondom de woning om duidelijk te krijgen wat er is gebeurd. Heeft u informatie voor ons? Dan horen wij dat graag via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -