Extra politiebeveiliging in centrum Den Haag na dreigement

woensdag 20 maart 2019 15:45

Den Haag – Verschillende plekken in Den Haag zijn vandaag extra beveiligd na telefonische dreigementen naar de gemeente.

De dreigementen werden geuit na een geschil over een uitkering. De man is rond 18.00 in een woning in Nieuwegein aangehouden door het arrestatieteam. Hij zit vast voor de geuite dreigementen en wordt verhoord. Het gaat om een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Vanwege de dreigementen stonden er agenten in kogelwerende vesten bij het stadhuis, het binnenhof, en de treinstations Holland Spoor en CS. Een woordvoerder van de politie heeft verklaard dat er na het incident in Utrecht dit soort dreigementen zeer serieus worden genomen.

 

0 reacties

Extra politiebeveiliging in centrum Den Haag na dreigement
Schrijver:

 

 

Den Haag – Verschillende plekken in Den Haag zijn vandaag extra beveiligd na telefonische dreigementen naar de gemeente.

De dreigementen werden geuit na een geschil over een uitkering. De man is rond 18.00 in een woning in Nieuwegein aangehouden door het arrestatieteam. Hij zit vast voor de geuite dreigementen en wordt verhoord. Het gaat om een 36-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Vanwege de dreigementen stonden er agenten in kogelwerende vesten bij het stadhuis, het binnenhof, en de treinstations Holland Spoor en CS. Een woordvoerder van de politie heeft verklaard dat er na het incident in Utrecht dit soort dreigementen zeer serieus worden genomen.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!