Agenten ontfermen zich over vrouw met Alzheimer

vrijdag 22 maart 2019 13:32

Leiderdorp – Vanochtend hebben agenten van de eenheid Leiden zich ontfermd over een oudere vrouw met Alzheimer. Ze plaatsten het ontroerende verhaal op Facebook.

De meldkamer werd gebeld door een verontruste taxichauffeur. Deze begon zich tijdens de rit zorgen te maken door de onsamenhangende verhalen van de vrouw. Eenmaal thuis afgezet, namen agenten contact op met de vrouw. De vrouw gaf aan Alzheimer te hebben en af en toe vergeetachtig te zijn.

De agenten zijn naar de vrouw haar huis gegaan om haar weer gerust te stellen. Op de vraag of de vrouw al had gegeten of gedronken, bleek dat ze dat nog niet had gedaan. De agenten hebben daarop voor haar een boterham, bordje Brinta en een kop thee gemaakt.

De familie van de vrouw, die dagelijks langskomt om te helpen, is in kennis gesteld.


Lees hieronder het volledige verhaal

 

0 reacties

Agenten ontfermen zich over vrouw met Alzheimer
Schrijver:

 

 

Leiderdorp – Vanochtend hebben agenten van de eenheid Leiden zich ontfermd over een oudere vrouw met Alzheimer. Ze plaatsten het ontroerende verhaal op Facebook.

De meldkamer werd gebeld door een verontruste taxichauffeur. Deze begon zich tijdens de rit zorgen te maken door de onsamenhangende verhalen van de vrouw. Eenmaal thuis afgezet, namen agenten contact op met de vrouw. De vrouw gaf aan Alzheimer te hebben en af en toe vergeetachtig te zijn.

De agenten zijn naar de vrouw haar huis gegaan om haar weer gerust te stellen. Op de vraag of de vrouw al had gegeten of gedronken, bleek dat ze dat nog niet had gedaan. De agenten hebben daarop voor haar een boterham, bordje Brinta en een kop thee gemaakt.

De familie van de vrouw, die dagelijks langskomt om te helpen, is in kennis gesteld.


Lees hieronder het volledige verhaal

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!