18-jarige jongen twee keer overvallen in vier dagen

Date:

Deel bericht:

Zwijndrecht – Gemaskerde mannen grepen afgelopen week tot twee keer toe een 18-jarige jongeman uit Zwijndrecht. De tweede keer werd de jongen geschopt, geslagen en beroofd. De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen.

Afgelopen woensdagavond werd de jonge Zwijndrechter om 20:45 uur aan het Noord-Park door twee mannen vastgepakt toen hij met een vriendin op een bankje zat. Hij werd geschopt, geslagen en beroofd van zijn schoenen, portemonnee en andere waardevolle spullen.

- Advertisement -

De schrik zat er al in, want eerder die week, op zondag 17 maart, werd de jongen op de Cort van der Lindenstraat in Zwijndrecht belaagd door vermoedelijk dezelfde gemaskerde mannen. Ook die keer werd hij vastgegrepen toen hij om 22:00 uur wilde wegrijden op zijn scooter. Hij kwam ten val, maar werd niet beroofd.

Getuigen
Was u getuige van de berovingen en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Vermiste vrouw gevonden in kist in woning Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een vermiste vrouw is zaterdagdagochtend 20 januari aangetroffen in een woning. Ze werd in slechte gezondheid...

Bewoner gewond na overval Lauwers Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een bewoner is maandagmorgen gewond geraakt toen deze werd overvallen in zijn eigen woning aan de...

Overval op tankstation Ringdijk Zwijndrecht

Zwijndrecht - Een tankstation aan de Ringdijk in Zwijndrecht is maandagmorgen rond 06.20 uur overvallen. Het personeel werd...

Explosie bij woning Koninginneweg Zwijndrecht

Zwijndrecht - Rond 04.00 uur is afgelopen nacht een explosief bij de voordeur van een woning aan de...