Gewonde na ongeluk met auto en vrachtwagen

zaterdag 23 maart 2019 20:16

Zoetermeer – Zaterdagavond is een persoon gewond geraakt, nadat een personenauto en vrachtwagen met elkaar in botsing zijn gekomen op de Europaweg.

De auto is in de flank geraakt door de vrachtwagen. Mogelijk is het fout gegaan toen een bestuurder het andere voertuig over het hoofd heeft gezien bij het wisselen van rijstrook. Een inzittende van de personenauto is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Twee rijstroken waren ten tijde van het incident afgesloten. Dit zorgde voor enige hinder voor het verkeer. De personenauto is geborgen.

 

 

0 reacties

Gewonde na ongeluk met auto en vrachtwagen
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – Zaterdagavond is een persoon gewond geraakt, nadat een personenauto en vrachtwagen met elkaar in botsing zijn gekomen op de Europaweg.

De auto is in de flank geraakt door de vrachtwagen. Mogelijk is het fout gegaan toen een bestuurder het andere voertuig over het hoofd heeft gezien bij het wisselen van rijstrook. Een inzittende van de personenauto is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Twee rijstroken waren ten tijde van het incident afgesloten. Dit zorgde voor enige hinder voor het verkeer. De personenauto is geborgen.

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!