maandag, januari 24, 2022
4.5 C
Rotterdam
maandag 24 januari 2022

Twee daders gezocht na gewapende woningoverval

- advertentie -

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 23.30 uur, drongen twee daders een woning aan de Bronkhorst in Rotterdam binnen en bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen. Ze gingen er vervolgens vandoor met hun bezittingen, en vluchtten met een auto. De politie roept getuigen op om zich te melden.

De slachtoffers omschrijven de twee daders als mannen van tussen de 20 en 25 jaar. Dader 1 is lichtgetint, ongeveer 1.75m en droeg een blauw trainingspak van Nike met witte strepen en zilveren accenten. Hij heeft zwart kort haar, een witte pet en een tattoo van Chinese tekens aan de rechterkant van zijn nek. De tweede dader is iets kleiner, zo’n 1.70. Hij heeft een donkerdere huid, twee vlechten tot op zijn schouders, een breed postuur en droeg een zwarte broek, rood trainingsjack en zwarte jas. Hij droeg een witte pet van Nike.

De politie is een onderzoek gestart om de daders te vinden. Ze vragen personen die meer informatie hebben of misschien zelfs camerabeelden van de directe omgeving ten tijde van het incident om contact op te nemen via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, kunt u ook bellen met M. 0800-7000.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,122VolgersVolg
- advertentie -