zondag, januari 24, 2021

Twee daders gezocht na gewapende woningoverval

Rotterdam – In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 23.30 uur, drongen twee daders een woning aan de Bronkhorst in Rotterdam binnen en bedreigden de aanwezigen met een vuurwapen. Ze gingen er vervolgens vandoor met hun bezittingen, en vluchtten met een auto. De politie roept getuigen op om zich te melden.

De slachtoffers omschrijven de twee daders als mannen van tussen de 20 en 25 jaar. Dader 1 is lichtgetint, ongeveer 1.75m en droeg een blauw trainingspak van Nike met witte strepen en zilveren accenten. Hij heeft zwart kort haar, een witte pet en een tattoo van Chinese tekens aan de rechterkant van zijn nek. De tweede dader is iets kleiner, zo’n 1.70. Hij heeft een donkerdere huid, twee vlechten tot op zijn schouders, een breed postuur en droeg een zwarte broek, rood trainingsjack en zwarte jas. Hij droeg een witte pet van Nike.

De politie is een onderzoek gestart om de daders te vinden. Ze vragen personen die meer informatie hebben of misschien zelfs camerabeelden van de directe omgeving ten tijde van het incident om contact op te nemen via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven, kunt u ook bellen met M. 0800-7000.

Related Articles

Eerste avondklok in Rotterdam een feit, vooral veel rust in Rotterdamse straten

0
Rotterdam - De eerste uren van de avondklok is een feit, afgelopen zaterdagavond is om...

Kolossaal jacht verplaatst over nauwe waterwegen in regio

0
Regio - Vandaag heeft een groot jacht op de Zuid-Hollandse wateren de nodige koppen laten...

Uitslaande brand verwoest woning Bijster Hoogvliet

0
Hoogvliet - Een woning aan het Bijster in Hoogvliet is zaterdagmiddag op de begane grond...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,212FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg