zondag, juni 26, 2022
21 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Urenlange zoektocht naar herkomst brandlucht

- advertentie -

Voorburg – Vanmiddag had de brandweer zijn handen vol om de herkomst van een brandlucht te bepalen bij een gebouw tussen de Koningin Julianalaan en Bosboom Toussaintstraat.

Naast de brandlucht was er ook enige rook te zien. Door de grootte van het complex – met meerdere winkels, woningen en opslagplaatsen – en de herkomst niet direct was te achterhalen, werd opgeschaald naar het sein middelbrand.

De brandweer was met een hoogwerker, twee tankautospuiten en een hulpverleningsvoertuig urenlang bezig om de herkomst te bepalen. Uiteindelijk werd de bron gevonden is een putje aan de zijde van de Koningin Julianalaan. Het putje voor een pizzeria was onderdeel van een ventilatieschacht dat onder het gebouw loopt en bleek vol te zitten met sigarettenresten. Dit is gaan smeulen en door de schacht was de lucht op andere plekken in het gebouw te ruiken.

De brandweer heeft het putje afgespoten en het afval weggehaald. Na een vermanend woord met het winkelpersoneel kon alles weer retour naar de kazerne.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -