Automobilist zwaargewond bij eenzijdig ongeval op Rijksweg A4 (video)

zondag 24 maart 2019 14:03

Leiden / Leidschendam – Op de Rijksweg A4 heeft rond het middaguur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De automobilist raakte hierbij zwaargewond.

Het ongeval gebeurde op de snelweg tussen Leiden en Leidschendam. Door nog onbekende reden is een automobilist tegen de vangrail aangereden en raakte hierbij zwaargewond. Een traumahelikopter landde op een naastgelegen weiland om bijstand te verlenen. Het slachtoffer is onder motorbegeleiding van de politie naar het ziekenhuis vervoerd.

Door het ongeval zijn lange tijd twee van de vier rijstroken afgesloten geweest. Dit zorgde voor enige vertraging voor het verkeer. Het Verkeers Ongevallen Analyse-team (VOA) van de politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht van het incident.

 

0 reacties

Automobilist zwaargewond bij eenzijdig ongeval op Rijksweg A4 (video)
Schrijver:

 

 

Leiden / Leidschendam – Op de Rijksweg A4 heeft rond het middaguur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De automobilist raakte hierbij zwaargewond.

Het ongeval gebeurde op de snelweg tussen Leiden en Leidschendam. Door nog onbekende reden is een automobilist tegen de vangrail aangereden en raakte hierbij zwaargewond. Een traumahelikopter landde op een naastgelegen weiland om bijstand te verlenen. Het slachtoffer is onder motorbegeleiding van de politie naar het ziekenhuis vervoerd.

Door het ongeval zijn lange tijd twee van de vier rijstroken afgesloten geweest. Dit zorgde voor enige vertraging voor het verkeer. Het Verkeers Ongevallen Analyse-team (VOA) van de politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht van het incident.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!