Politie onderzoekt schietincident Zwaanshals Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van het schietincident, dat plaatsvond aan de Zwaanshals in de nacht van zaterdag op zondag. Niemand raakte gewond.

Die nacht meldde rond 01.00 uur iemand bij de politie dat hij meerdere schoten had gehoord aan de Zwaanshals. Agenten gingen er direct naartoe en stelden een onderzoek in. Dat leverde niets op. Een dag later werd het onderzoek hervat en toen werd een huls aangetroffen. De politie probeert helder te krijgen wat zich exact heeft afgespeeld en komt daarbij graag in contact met getuigen.

Getuigenoproep
Heeft u iets gezien of gehoord aan de Zwaanshals in de nacht van zaterdag op zondag? Of heeft u andere bruikbare informatie? Neem contact op met de politie op nummer 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

- Advertisement -

Gerelateerd