Bestuurster gewond na aanrijding

Date:

Deel bericht:

Den Haag – Een automobiliste in vanmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een busje op de kruising van de Goeverneurlaan en De Genestetlaan.

- Advertisement -

De automobiliste heeft met haar personenauto het busje in de zijkant geraakt. Vermoedelijk heeft een van beide bestuurders een rood licht genegeerd. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij de vrouw lag ook een aangebroken fles tequila onder de bestuurdersstoel. De politie kon niet bevestigen of de vrouw had gedronken.

De politie doet verder onderzoek naar de exacte toedracht. De schade was groot en beide voertuigen zijn geborgen. Door het incident was het veel hinder voor het verkeer en in een richting was het tramverkeer gestremd.

- Advertisement -

Gerelateerd