Politie zoekt getuigen steekincident Calandstraat Den Haag

dinsdag 26 maart 2019 04:44

Den Haag – Bij de politie kwam op zondag 24 maart rond 21.00 uur de melding binnen dat een man zich met een vermoedelijke steekverwonding in het ziekenhuis had gemeld. Het slachtoffer gaf aan te zijn neergestoken in de Calandstraat. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer werd in de middag in de Calandstraat bedreigd en neergestoken. Hij meldde zich zelf bij het ziekenhuis waarop bij de politie de melding binnen kwam van een mogelijk steekincident. Het slachtoffer werd door één of meerdere personen bedreigd. Direct werd er in de omgeving een onderzoek gestart naar de toedracht. Al snel had de politie twee verdachten op het oog. Zij hielden zich op in een woning aan de Keukenhoflaan.

Arrestatieteam
Omdat niet duidelijk was of de verdachten een vuurwapen in hun bezit hadden is besloten het arrestatieteam in te zetten bij deze aanhouding. De twee, een 43-jarige man uit Den Haag en een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werden afgelopen nacht rond 02.30 uur in een woning aan de Keukenhoflaan door het arrestatieteam aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Oproep getuigen
Omdat er nog veel onduidelijk is over de toedracht van het steekincident, is de recherche op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Calandstraat wat mogelijk hiermee te maken heeft.
Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

0 reacties

Politie zoekt getuigen steekincident Calandstraat Den Haag
Schrijver:

 

 

Den Haag – Bij de politie kwam op zondag 24 maart rond 21.00 uur de melding binnen dat een man zich met een vermoedelijke steekverwonding in het ziekenhuis had gemeld. Het slachtoffer gaf aan te zijn neergestoken in de Calandstraat. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer werd in de middag in de Calandstraat bedreigd en neergestoken. Hij meldde zich zelf bij het ziekenhuis waarop bij de politie de melding binnen kwam van een mogelijk steekincident. Het slachtoffer werd door één of meerdere personen bedreigd. Direct werd er in de omgeving een onderzoek gestart naar de toedracht. Al snel had de politie twee verdachten op het oog. Zij hielden zich op in een woning aan de Keukenhoflaan.

Arrestatieteam
Omdat niet duidelijk was of de verdachten een vuurwapen in hun bezit hadden is besloten het arrestatieteam in te zetten bij deze aanhouding. De twee, een 43-jarige man uit Den Haag en een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werden afgelopen nacht rond 02.30 uur in een woning aan de Keukenhoflaan door het arrestatieteam aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Oproep getuigen
Omdat er nog veel onduidelijk is over de toedracht van het steekincident, is de recherche op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Calandstraat wat mogelijk hiermee te maken heeft.
Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!