Automobilist aangehouden na kop-staartbotsing op afrit A4

woensdag 27 maart 2019 20:10

Rijswijk – Tijdens de avondspits heeft er op de afrit Plaspoelpolder van de Rijksweg A4 een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Een van de bestuurders is aangehouden.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. In eerste instantie werd er gemeld dat er sprake was van een reanimatie. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Het bleek echter minder erg dan in eerste instantie werd gedacht, waarop het MMT-team werd geannuleerd.

Een bestuurder werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De andere bestuurder moest een speekseltest doen, waarna er sporen van THC (de werkzame stof van wiet) werden vastgesteld.

De bestuurder werd aangehouden en is meegenomen naar het politiebureau, waar een bloedonderzoek zal worden gedaan. Dan zal blijken of de waarden in zijn bloed dusdanig hoog zijn geweest, dat hij onder invloed verkeerde.

Drukke avondspits
Het ongeluk kwam de avondspits niet ten goede. Op de Rijksweg A4 was iets ervoor ook al een ongeluk gebeurd, waardoor er veel filevorming was. Door het incident op de afrit, werd deze ook tijdelijk afgesloten.

 

0 reacties

Automobilist aangehouden na kop-staartbotsing op afrit A4
Schrijver:

 

 

Rijswijk – Tijdens de avondspits heeft er op de afrit Plaspoelpolder van de Rijksweg A4 een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Een van de bestuurders is aangehouden.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden is niet bekend. In eerste instantie werd er gemeld dat er sprake was van een reanimatie. Ook de traumahelikopter werd opgeroepen. Het bleek echter minder erg dan in eerste instantie werd gedacht, waarop het MMT-team werd geannuleerd.

Een bestuurder werd gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De andere bestuurder moest een speekseltest doen, waarna er sporen van THC (de werkzame stof van wiet) werden vastgesteld.

De bestuurder werd aangehouden en is meegenomen naar het politiebureau, waar een bloedonderzoek zal worden gedaan. Dan zal blijken of de waarden in zijn bloed dusdanig hoog zijn geweest, dat hij onder invloed verkeerde.

Drukke avondspits
Het ongeluk kwam de avondspits niet ten goede. Op de Rijksweg A4 was iets ervoor ook al een ongeluk gebeurd, waardoor er veel filevorming was. Door het incident op de afrit, werd deze ook tijdelijk afgesloten.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!