Fietsster heeft engeltje op schouder

Date:

Deel bericht:

Rijswijk – Een vrouw heeft afgelopen middag de schrik van haar leven gehad. Ze werd op de fiets aangereden door een vrachtwagen, maar raakte niet gewond.

Het ongeluk gebeurde op de kruising Lindelaan en Kerklaan. Vermoedelijk stak de fietser over, terwijl de vrachtwagen vanuit de Kerklaan de Lindelaan op wilde draaien. Het is waarschijnlijk dat de fietsster zich in de dode hoek bevond, waardoor de chauffeur de vrouw over het hoofd zag.

- Advertisement -

De vrouw had net boodschappen gedaan, maar deze zijn het ongeluk – evenals de fiets – niet ongeschonden doorgekomen. Het verkeer ondervond enige hinder, doordat het incident de Lindelaan in de richting van winkelcentrum In de Boogaard blokkeerde.

 

- Advertisement -

Gerelateerd