Gewonde na steekpartij Voorburgstraat Rotterdam

woensdag 27 maart 2019 16:20

Aan de Voorburgstraat in Rotterdam is vandaag rond 15.30 uur een persoon gewond geraakt bij een steekpartij.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zoekt naar de dader, de blanke man rond de 195 cm is gevlucht in de richting van het Vroesenpark. De dader droeg een lichte spijkerbroek. Ook doet de politie onderzoek.

 

0 reacties

Gewonde na steekpartij Voorburgstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Aan de Voorburgstraat in Rotterdam is vandaag rond 15.30 uur een persoon gewond geraakt bij een steekpartij.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie zoekt naar de dader, de blanke man rond de 195 cm is gevlucht in de richting van het Vroesenpark. De dader droeg een lichte spijkerbroek. Ook doet de politie onderzoek.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!