Politie houdt jongens aan voor berovingen

woensdag 27 maart 2019 17:41

Rotterdam – De politie is gisteren druk bezig geweest met drie berovingen. Voor twee van die berovingen zijn verdachten aangehouden, om de laffe roof op een 76-jarige man op te lossen vraagt de politie hulp van getuigen.

Rond kwart voor tien ’s ochtends omsingelden drie jongens een 76-jarige man op de Lage Filterweg en beroofden hem vervolgens van zijn portemonnee. De jongens zijn nog niet aangehouden. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben in de buurt of op de Lage Filterweg om zich te melden. Dat kan via het algemene nummer, 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 08000-7000. Onderstaand tipformulier invullen kan het onderzoek ook verder helpen.

Later die middag vond een straatroof plaats op de Schiekade. Een 14-jarige jongen werd beroofd van zijn jas, waarna de groep verdachten ervan door ging. Toen er even later op de Noordsingel ook een melding van een straatroof was, waarbij een tas werd gestolen, ontstond al snel het vermoeden dat het om dezelfde dadergroep zou kunnen gaan. De politie was snel ter plaatse en heeft twee verdachten van 15 en 16 jaar aangehouden. Het onderzoek naar beide straatroven gaat verder.

 

0 reacties

Politie houdt jongens aan voor berovingen
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie is gisteren druk bezig geweest met drie berovingen. Voor twee van die berovingen zijn verdachten aangehouden, om de laffe roof op een 76-jarige man op te lossen vraagt de politie hulp van getuigen.

Rond kwart voor tien ’s ochtends omsingelden drie jongens een 76-jarige man op de Lage Filterweg en beroofden hem vervolgens van zijn portemonnee. De jongens zijn nog niet aangehouden. De politie vraagt mensen die iets gezien hebben in de buurt of op de Lage Filterweg om zich te melden. Dat kan via het algemene nummer, 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 08000-7000. Onderstaand tipformulier invullen kan het onderzoek ook verder helpen.

Later die middag vond een straatroof plaats op de Schiekade. Een 14-jarige jongen werd beroofd van zijn jas, waarna de groep verdachten ervan door ging. Toen er even later op de Noordsingel ook een melding van een straatroof was, waarbij een tas werd gestolen, ontstond al snel het vermoeden dat het om dezelfde dadergroep zou kunnen gaan. De politie was snel ter plaatse en heeft twee verdachten van 15 en 16 jaar aangehouden. Het onderzoek naar beide straatroven gaat verder.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!