Verdachte bedreiging 11-jarige meldt zich na ‘Bureau Rijnmond’

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdagochtend 19 februari werd een 11-jarige jongen bedreigd door een man nadat hij hem op de Mathenesserweg in Rotterdam per ongeluk aanstootte. Bureau Rijnmond besteedde afgelopen donderdag aandacht aan de zaak en kort na de uitzending meldde een 30-jarige Vlaardinger zich bij de politie.

De jongen schrok hevig toen de man die hij aanstootte regeerde met de woorden: ‘als ik je de volgende keer zie, ga ik je schieten!’ De jongen deed zijn verhaal bij de politie en beelden van de man werden getoond in het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. De man heeft zich gemeld en is voorgeleid aan de Rechter Commissaris. Hij moet zich later verantwoorden voor de rechter.

- Advertisement -

Gerelateerd