Fietser aangereden door personenauto

donderdag 28 maart 2019 17:51

Voorburg – Vanmiddag is een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto.

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Monseigneur van Steelaan en de Sint Martinuslaan. De fietser werd geraakt toen deze over het oversteekpunt fietste. Vermoedelijk heeft een van de bestuurders het verkeerslicht genegeerd met het ongeluk tot gevolg.

De fietser is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het verkeer ondervond enige hinder, doordat een deel van het kruispunt werd geblokkeerd.

 

0 reacties

Fietser aangereden door personenauto
Schrijver:

 

 

Voorburg – Vanmiddag is een fietser gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto.

Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Monseigneur van Steelaan en de Sint Martinuslaan. De fietser werd geraakt toen deze over het oversteekpunt fietste. Vermoedelijk heeft een van de bestuurders het verkeerslicht genegeerd met het ongeluk tot gevolg.

De fietser is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het verkeer ondervond enige hinder, doordat een deel van het kruispunt werd geblokkeerd.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!