Gestolen Panda compleet aan gort gereden Numansdorp
via

 

 

De politie heeft vanmorgen nabij het Haringvlietstrand een compleet vernielde Fiat Panda aangetroffen. De wijkagent Twitterde een foto van het autotje en vertelde dat ze er flink mee hebben huisgehouden.

Werkelijk alles aan het oudere koekblik is gesloopt. De stoelen zitten los, overal deuken en zelfs de achterklep hangt op half zeven. De eigenaar had de auto al als gestolen opgegeven maar helaas. De auto is nu alleen nog een stuk schroot.

De politie is op zoek naar getuigen.

Foto : Wijkagent Jos Baldee

 

Gestolen Panda compleet aan gort gereden Numansdorp
Schrijver:

 

 

De politie heeft vanmorgen nabij het Haringvlietstrand een compleet vernielde Fiat Panda aangetroffen. De wijkagent Twitterde een foto van het autotje en vertelde dat ze er flink mee hebben huisgehouden.

Werkelijk alles aan het oudere koekblik is gesloopt. De stoelen zitten los, overal deuken en zelfs de achterklep hangt op half zeven. De eigenaar had de auto al als gestolen opgegeven maar helaas. De auto is nu alleen nog een stuk schroot.

De politie is op zoek naar getuigen.

Foto : Wijkagent Jos Baldee

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!