Criminele jeugdgroep Capelsebrug gebeten door politiehond na inbraak woning

zondag 31 maart 2019 19:36

Capelle aan den IJssel – Een politiehond heeft afgelopen nacht kunnen doen waarvoor hij is getraind. Er kwam een melding binnen van een woninginbraak aan de Oscar Romerostraat in Rotterdam Prinsenland. Een bewoner had zaklampen gezien en belde de politie, waarop onder andere de hondengeleider er met zijn hond naartoe ging.

De agenten hadden inmiddels de woning omsingeld en riepen de verdachten naar buiten te komen. Ze gaven hier geen gehoor aan waarop de hond naar binnen werd gestuurd. Die had ze al snel gevonden en beet beide verdachten van 20 jaar uit Capelle aan den IJssel. Het tweetal is behandeld aan de bijtwond en is overgebracht naar het bureau.

De afgelopen maanden werden in deze en andere wijken in Capelle meerdere inbraken gepleegd waarvoor leden van de criminele jeugdgroep Capelsebrug zijn aangehouden. In totaal zijn er nu tien leden van deze jeugdgroep aangehouden. Acht daarvan zijn reeds in bewaring gesteld.

Politiehond bijt inbrekers criminele jeugdgroep CapelsebrugAfgelopen nacht kregen agenten een melding dat er zou…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Sonntag, 31. März 2019

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Criminele jeugdgroep Capelsebrug gebeten door politiehond na inbraak woning
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een politiehond heeft afgelopen nacht kunnen doen waarvoor hij is getraind. Er kwam een melding binnen van een woninginbraak aan de Oscar Romerostraat in Rotterdam Prinsenland. Een bewoner had zaklampen gezien en belde de politie, waarop onder andere de hondengeleider er met zijn hond naartoe ging.

De agenten hadden inmiddels de woning omsingeld en riepen de verdachten naar buiten te komen. Ze gaven hier geen gehoor aan waarop de hond naar binnen werd gestuurd. Die had ze al snel gevonden en beet beide verdachten van 20 jaar uit Capelle aan den IJssel. Het tweetal is behandeld aan de bijtwond en is overgebracht naar het bureau.

De afgelopen maanden werden in deze en andere wijken in Capelle meerdere inbraken gepleegd waarvoor leden van de criminele jeugdgroep Capelsebrug zijn aangehouden. In totaal zijn er nu tien leden van deze jeugdgroep aangehouden. Acht daarvan zijn reeds in bewaring gesteld.

Politiehond bijt inbrekers criminele jeugdgroep CapelsebrugAfgelopen nacht kregen agenten een melding dat er zou…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Sonntag, 31. März 2019

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!