vrijdag, januari 22, 2021

Criminele jeugdgroep Capelsebrug gebeten door politiehond na inbraak woning

Capelle aan den IJssel – Een politiehond heeft afgelopen nacht kunnen doen waarvoor hij is getraind. Er kwam een melding binnen van een woninginbraak aan de Oscar Romerostraat in Rotterdam Prinsenland. Een bewoner had zaklampen gezien en belde de politie, waarop onder andere de hondengeleider er met zijn hond naartoe ging.

De agenten hadden inmiddels de woning omsingeld en riepen de verdachten naar buiten te komen. Ze gaven hier geen gehoor aan waarop de hond naar binnen werd gestuurd. Die had ze al snel gevonden en beet beide verdachten van 20 jaar uit Capelle aan den IJssel. Het tweetal is behandeld aan de bijtwond en is overgebracht naar het bureau.

De afgelopen maanden werden in deze en andere wijken in Capelle meerdere inbraken gepleegd waarvoor leden van de criminele jeugdgroep Capelsebrug zijn aangehouden. In totaal zijn er nu tien leden van deze jeugdgroep aangehouden. Acht daarvan zijn reeds in bewaring gesteld.

Politiehond bijt inbrekers criminele jeugdgroep CapelsebrugAfgelopen nacht kregen agenten een melding dat er zou…

Gepostet von Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland. am Sonntag, 31. März 2019

Related Articles

Forse schade na aanrijding op Weena in Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdagavond vond rond 21.15 uur een aanrijding plaats tussen twee auto's op de...

Twee gewonden bij ongeval op A20 bij Rotterdam

0
Rotterdam - Donderdag 21 januari zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval op de...

Politie haalt drie vuurwapens van straat in Rotterdam

0
Rotterdam - De politie heeft woensdag 20 januari drie vuurwapens in beslag genomen op drie...

Laatste Nieuws

Stay Connected

9,206FansLike
640VolgersVolg
7,968VolgersVolg