Team verkeer van politie Rotterdam nodigt (112) fotografen uit

Date:

Share post:

De Rotterdamse Politie Team Verkeer heeft afgelopen zaterdag een groot aantal (112) fotografen ontvangen om hun nieuwe vloot aan voertuigen te tonen. Uit de ruim 200 aanmeldingen werden er 50 geselecteerd. Zij werden ontvangen op de Boezembocht waar alle nieuwe voertuigen keurig stonden opgesteld.

Van hele line-up van nieuwe Audi’s, Volvo’s en Bergingswagens tot aan motoren stonden klaar. Volgens de fotografen en de politie was het een zeer geslaagde dag.

- Advertisement -

De groep (112) fotografen is in de journalistiek een belangrijke doelgroep. Zij fotograferen vaak al vanaf jongere leeftijd voertuigen van hulpverleners. Eenmaal later beginnen zij aan het fotograferen van 112-nieuws. Zij volgen vaak de oudere generatie op en zijn een belangrijke bron voor landelijke en regionale media. WIM Hoonhout hoofd communicatie van de politie-eenheid Rotterdam sprak op Twitter van een zeer geslaagde dag.

Foto’s Politie Team Verkeer / Edwin Tamboer

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd